Holnaptól aszfaltozzák a Széchenyi úti körforgalmat

2018.10.11. 15:25
KÖZLEMÉNY - 2018. október 11. (csütörtök)
Félpályás útlezárás és torlódás várható.  
 
 
 
Pénteken és szombaton aszfaltozzák a Széchenyi úti körforgalmat. A munkálatok idején jelzőőrös irányítás és félpályás útzár, ebből fakadóan jelentős forgalmi torlódás várható. A körforgalom teljes lezárására szombaton 23 órától vasárnap hajnalig kerül sor.


Október 12-13-án, pénteken és szombaton végzik a Széchenyi úti körforgalom aszfaltozását.

A csomóponti ágak munkálatainak idején jelzőőrös irányítás és félpályás útzár várható. A körpálya aszfaltozására szombaton kerül sor: a körforgalom teljes zárására 23 óra és vasárnap 3 óra között kerül sor.

Az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, maximum 30 km/h sebességgel lehet közlekedni. Jelentős torlódás várható a Széchenyi úton, valamint a Horvát István úti csomópontban, de a Palotai út - Budai út, valamint a Prohászka utca - Horvát István utca kereszteződése is jelentősen torlódni fog.

Kérik, hogy aki teheti, kerülje ki a városrészt.

Szöveg: Fraller Ildikó
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Június
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
24
25
26
27
28
29
30
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.