Színes programokkal várja az érdeklődőket I. Sóstói Sportnap a Stadionban

2018.11.09. 14:06
KÖZLEMÉNY - 2018. november 9. (péntek)
Ovisfutamok és lépcsőfutás is szerepel a programok között 
 
 
 
 
Egyedülálló sportélményt kínál Székesfehérvár Önkormányzata: november 10-ére, szombatra sportnapra hívja a kicsitek és nagyokat a Sóstói Stadionba, ahol a résztvevők elsőként mozoghatnak majd az új stadionban.
 
A már korábban meghirdetett, vezetett stadiontúrák után november 10-én, szombaton 10 órától hagyományteremtő sportnapra invitálja a kicsiket és nagyokat a város, melynek résztvevői elsőként vehetik sportcéllal birtokba a Sóstói Stadiont és bár szombaton nem a futballé lesz a főszerep, minden korosztály megtalálhatja majd az életkorának és kedvének megfelelő sportágat.
 
A legkisebbeket, óvodás kortól kismotoros, görkoris, és rolleres futammal várják, míg a 18 éven felülieknek lehetőségük lesz összemérni erejüket és kitartásukat a lépcsőfutó versenyen, amihez a stadion nézőterének összes lépcsőjét igénybe vehetik a futók.
 
A Sóstói Sportnapra a belépés 18 éves kor alatt ingyenes, a lépcsőfutó versenyre azonban 200 forintos nevezési díj ellenében lesz lehetőségük a futóknak részt venni. A bevételt a szervezők az Adventi Jótékonysági Futás és a januári Székesfehérvári Jótékonysági Estély bevételeivel együtt, karitatív célokra fordítják a szervezők.
 
Sportoljunk együtt minél többen a stadionban!
 
A Sóstói Sportnapra a jelentkezéseket a szervezők az alábbi linken várják:
https://www.szekesfehervar.hu/sostoisportnap .

Az eseményről további információ elérhető a Facebook-on:
https://www.facebook.com/events/1719719104821953/
 
 
 
 
 
 
 
Szöveg: Torma Kinga Regina
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.