Kerekesszékes kosárlabdacsapat megalakítását tervezik Székesfehérváron

2018.11.09. 14:26
KÖZLEMÉNY - 2018. november 9. (péntek) 
Várják a mozgásra, versenyzésre és közösségi élményre vágyókat.   
 
 
 
 
 
 
Nyílt edzést tart november 17-én, szombaton délután a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott Székesfehérváron, az MKOSZ edzőcsarnokban. A program tagtoborzás is egyben: szeretettel várják a kerekesszékkel élőket, hogy kedvet kapjanak ehhez a sportághoz, és megalakítsák a saját csapatukat Fehérváron.

A Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott nyílt és ingyenesen megtekinthető edzése november 17-én, szombaton 15.00-17.00 óra között zajlik az MKOSZ Kosárlabda Edzőcsarnokban, a Ligetsoron. A programon a kerekesszékkel élő helyi lakosok találkozhatnak sorstársaikkal. A cél, hogy kedvet kapjanak a speciális csapatsporthoz és szakemberek vezetésével alakítsák meg a saját csapatukat Székesfehérváron.

Az edzésen jelen lesz Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Magyar András, a Kerekesszékes Kosárlabda Válogatott szövetségi kapitánya, Czupi Márton, a válogatott technikai vezetője, Pukler Gábor, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnökségi tagja és Lánczos Róbert a Székesfehérvári EsélyKör részéről. A program az Alba Regia SC szervezésében valósul meg.

A nyílt edzésre szeretettel várják a mozgásra, versenyzésre és közösségi élményre vágyó kerekesszékkel élő lakosokat!

 

 

 


Szöveg: Havasi Tímea


 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.