A tartós párkapcsolat titkairól a Csajos esten

2019.11.20. 09:18
KÖZLEMÉNY - 2019. november 20. (szerda) 
 
 
 
 
Mitől működik jól hosszú távon egy párkapcsolat? Mire kell figyelni, ha igazán jó kapcsolatra vágyunk? Hogyan kell szeretni a társunkat, hogy boldog legyen mellettünk, és mi is azok lehessünk mellette? – többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők a december 4-i Csajos esten Koller Krisztián kineziológus és felesége, Koller Zsuzsanna párkapcsolati coach előadásából. A beszélgetés után a Tudsz titkot tartani? című amerikai romantikus vígjátékot vetíti a Barátság mozi.
 
 
A következő Csajos esten előadó Koller házaspár szerint a párkapcsolatok bukásának egyik legalapvetőbb oka a tudáshiányban rejlik. Azt ígérik, az előadást meghallgatva a résztvevők segítséget kapnak ahhoz, hogy képesek legyenek tudatosabbá tenni a párkapcsolatukat. „Mi is találkoztunk azokkal a tipikus problémákkal, amelyek minden kapcsolatban előjönnek egy idő után. Mindezeket sikerült megoldanunk, és úgy érezzük, van annyi tapasztalat és tudás a zsebünkben, hogy most együtt kiálljunk mások elé, és példát mutassunk abban, hogy lássák, mostanság is léteznek boldog, tudatos párkapcsolatok, melyek a felmerülő problémák ellenére is működnek.”
 
Az este folyamán szó lesz a leggyakoribb gondokról, azok hátteréről, valamint a megoldási lehetőségekről is. Koller Krisztián és Koller Zsuzsanna házaspárként nemcsak beszélnek a tudatos párkapcsolatról, hanem nap mint nap meg is élik azt. Az előadáson elmondják, hogy ők hogyan kezelik a konfliktusaikat, és hogy milyen eszközök állhatnak rendelkezésre ahhoz, hogy a legtöbb probléma még a felmerülése előtt megelőzhető legyen. Az előadáson a résztvevők mindkét nem nézőpontjából hallhatnak véleményeket, tapasztalatokat. Akik eljönnek, azok hasznos eszközökkel, felismerésekkel, tanulságokkal lehetnek gazdagabbak.
 
A beszélgetés után a Tudsz titkot tartani? című amerikai romantikus vígjátékot nézheti meg az előadásra jegyet váltó közönség. A filmet Elise Duran rendezte, a főbb szerepekben Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Lavrene Cox látható. A történet főhőse, Emma épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. A gép azonban szerencsésen kikeveredik a viharból, és Emma egyre kellemetlenebbül érzi magát. Bízik benne, hogy többé nem látja a szimpatikus férfit, aki most már mindent tud róla. Az élet azonban nagy mókamester: kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnöke, aki most már minden pikáns titkot tud a lányról.
 
A december 4-i Csajos estre már lehet jegyet váltani a mozi jegypénztárában és online is, a www.baratsagmozi.hu honlapon.
 
 
 
 
 
 
További információk:
Krainhoffer Andrea
Fehérvári Programszervező Kft.
Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.
Telefon: 70/443-7068
E-mail: krainhoffer.andrea@fehervariprogram.hu
Honlap: www.baratsagmozi.hu
Facebook: www.facebook.com/baratsagmozi
 
 
 
 
 
 
 
Szöveg: Lőrincz Miklós (Fehérvári Programszervező Kft.)
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2021 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.