Légy részese a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupának!

2021.04.07. 08:27
KÖZLEMÉNY - 2021. április 7. (szerda)
Ma a negyeddöntőben a Szolnok csapatával játszik az Alba 
 
 
 
Virtuálisan tölthetik meg a szurkolók képeikkel a Ludovika Arénát a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa mérkőzésein: a már nemzetközi porondon is bizonyított digitális magyar megoldással, a „Seyu – Együtt a győzelemért!” applikáción keresztül szurkolhatnak otthonról! Az ingyenesen letölthető app mellett a kupa mérkőzéseit online is követhetik: a negyeddöntő ma 13 órakor kezdődő Alba Fehérvár – Szolnoki Olajbányász mérkőzését a Mindig TV Go közvetíti.
 
 
Az előírásoknak megfelelően, szurkolók nélkül kerülnek megrendezésre a Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa mérkőzései, azonban egy innovatív digitális megoldásnak köszönhetően, virtuálisan ’be tudja csempészni’ a szurkolókat a helyszínre az MKOSZ. A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ magyar fejlesztésű applikációnak köszönhetően bárki ott lehet a fiúkkal a csarnokban, és biztathatja őket a kőkemény összecsapások alatt.

A Seyu alkalmazáson keresztül már a meccsek előtt, vagy akár a mérkőzések közben is tudnak a szurkolók képeket készíteni, motiváló üzeneteket adni hozzájuk, és posztolni ezeket a képeket az arénában lévő digitális felületekre. Mind a nyolc csapat szurkolói képei meg fognak jelenni a mérkőzések alatt, a pálya melletti led-felületeken, valamint az óriáskivetítőkön is. A megoldásnak köszönhetően így a játékosok láthatják, érezhetik a szurkolók buzdítását.

Ahhoz, hogy szurkolóként valaki felkerüljön a kijelzőkre, nem kell mást tennie, mint okostelefonján az áruházból letölteni a 'Seyu - Együtt a győzelemért!' applikációt, majd bejelentkezni Google vagy Facebook fiókjával, bejelölni kedvencnek a MKOSZ-MAGYAR KUPA oldalt, és kiválasztani a kedvenc csapata mérkőzését. Ha mindez megvan, már csak a fotókat kell elkészíteni és feltölteni!

Az Alba Fehérvár szurkolótáborának érdemes lesz minél előbb letölteni az applikációt, hiszen a csapat már ma érdekelt a Magyar Kupa negyeddöntőjében: 13 órától a Szolnoki Olajbányászt fogadják a Ludovika Arénában. A mérkőzést a Mindig TV Go közvetíti.


 

Szöveg: Torma Kinga Regina
 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2021 Április
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.