Tömegtorna a Telekiben

2018.03.13. 16:12
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2018. március 13. (kedd)
Hat fehérvári iskola, több mint harminc tanulója versenyzett. Galéria
 
 
Talajgyakorlatban és szekrényugrásban mérték össze tudásukat az 5-6. osztályos lányok a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai tornatermében. A kedden délután tartott városi tömegtorna versenyen hat iskola csapata mérkőzött egymással.
 
 
 
Az iskolai tananyagban szereplő elemekre épülő tömegtorna versenyt tartottak kedden délután a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai tornatermében. Az 5-6. osztályos lányoknak szervezett megmérettetésen szekrényugrásban és talajgyakorlatban bizonyíthattak a résztvevők.
 
A versenyzőket Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, valamint Hajzer Miklósné, a házigazda Teleki Blanka Gimnázium és Általános iskola tagintézmény-vezető helyettese köszöntötte. A városi versenyre hat iskolából érkeztek csapatok: Bory Jenő Általános Iskola, Ciszterci Szent István Gimnázium, Hétvezér Általános Iskola, Németh László Általános Iskola, Széna Téri Általános Iskola és Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola.
 
 
A versenyen készült fotók letölthetők a Galériából.
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 December
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
25
26
27
28
29
30
31
      
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.