Tenisztalálkozó a Kiskút útján

2018.08.10. 11:22
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2018. augusztus 10. (péntek) 
A 33. sporteseményre csaknem 200-an neveztek.             Galéria 
 
 
 
 
 
A villamosenergia-ipari dolgozók családi tenisztalálkozóját már 33. alkalommal rendezik meg, a helyszín ezúttal a székesfehérvári Kiskút Tenisz Centrum. Az épülő, európai szintű létesítmény melletti pályákon csaknem kétszázan teniszeznek a rendezvényen.

Nagy hagyománya van az energiaszektorban dolgozók számára kiírt versenynek, a megnyitón Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy csak a természetjárók tartanak több találkozónál, mint a teniszezők. „33 tenisztalálkozónk ez, 198 nevezőnk van, ezek a számok önmagukért beszélnek. Az iparág és a sport, a tenisz között fontos hasonlóság, hogy a mai kihívásoknak meg kell felelni, az új trendeket lekövetni. Ahogy újításokat láttunk a labdarúgó világbajnokságon, vagy épp a teniszben is gondolkodnak változtatásokon, úgy nekünk is az a célunk, hogy az ügyfeleknek még tökéletesebb élményeket biztosítsunk” - mutatott rá Jamniczky Zsolt.

Az esemény megnyitóján részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester is, aki felhívta a figyelmet, hogy a Kiskút útján lassan felépülő új sportkomplexum európai szintű tenisz létesítmény lesz. „Reméljük, az E.ON tenisztalálkozója is többször visszatér még hozzánk, hiszen ez a létesítmény újabb remek lehetőséget biztosít majd közösségi élmények átélésére. A cég nagyon fontos partnerünk, köszönjük a szervezőknek, hogy ezúttal itt lehet ez a tenisztalálkozó. Számunkra fontos egybeesés, hogy a Királyi Napok rendezvénysorozata is ma kezdődik. Reméljük, vendégeink jól érzik majd magukat Székesfehérváron!” - mondta a polgármester.

A Kiskút Tenisz Centrum lebonyolításért felelős munkatársa, Galambos Gábor elmondta, a 198 résztvevő tizenhat különböző versenyszámban méri össze tudását, egyéniben és párosban, korcsoportok szerint osztották be a mezőnyt. A Kiskút útján hat, a Videoton létesítményében további négy pályán zajlanak a küzdelmek a XXXIII. Villamosenergia-ipari Tenisztalálkozón.


A kapcsolódó fotók letölthetőek a Galériából


 

 

Szöveg: Somos Zoltán
Fotó: Bácskai Gergely
 

 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
30
31
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.