Mikulásváró ünnepség Caramel koncerttel a MOL Aréna Sóstón

2018.12.03. 15:35
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2018. december 3. (hétfő) 
Egy fehérvári házaspár nagyvonalú adományának köszönhető a rendezvény.     Galéria
 
 
 
 
 
Állami gondoskodásban élő gyerekek százainak szerveztek ma Mikulásváró ünnepséget a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. A köszöntőket követő Caramel koncertet kitörő örömmel fogadták a vendégek. A jótékonysági program egy fehérvári házaspár támogatásának köszönhetően valósult meg.

A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ tagintézményei által, illetve a nevelőszülős hálózatban gondozott több száz gyermek számára szerveztek ma Mikulásváró ünnepséget a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Az esemény helyszínét Székesfehérvár Önkormányzata biztosította, a vendéglátás és a program egy székesfehérvári házaspár nagyvonalú adakozásának köszönhetően valósult meg.

„Teljesen természetes volt, hogy amikor felvetődött a Mikulásváró ünnepség helyszíne, akkor a város örömmel biztosította a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermét. Bízom abban, hogy ez nem az utolsó ilyen rendezvény itt! Szeretnénk az adventi időszakra mindenkinek szép és boldog pillanatokat, majd békés, boldog karácsonyt kívánni!” – mondta köszöntőjében dr. Cser-Palkovics András polgármester. Hozzátette, ez az első ilyen jellegű program a stadionban, ami külön öröm, hiszen a létesítményt közösségi térnek, a város és a megye közösségi céljaira szánták.

A mai nap ismét egy szép példája annak, hogy megtapasztaljuk a társadalmi felelősségvállalásból felénk áradó jót, a szeretetet, a tenni akarást!” – emelte ki Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatója, aki köszönetét fejezte ki a kedvezményezettek nevében. Emlékeztetett arra, hogy a jótékonyságot kezdeményező házaspár jóvoltából tavaly a Prohászka-templomban vettek részt St. Martin koncertjén. A hagyományteremtő szándék talajra talált, idén is nagy élményben, örömökben van részük. Köszönetét fejezte ki a támogatóknak: „A mai napon a lelkek összeérnek. Minket, akik ma itt lehetünk, megérint az Önök önzetlen, nemes adománya!”

A köszöntőket követően koncertet adott napjaink egyik legnépszerűbb előadója, Caramel, akit kitörő örömmel és tapssal fogadtak a gyerekek.A kapcsolódó fotók letölthetőek a Galériából.


 

Szöveg: Havasi Tímea
Fotó: MolnÁr Artúr 

 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Május
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.