Új kávézó, új közösségi hely a városban

2018.12.21. 11:30
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2018. december 21. (péntek)
Megnyílt a Starbucks a plázában. Galéria 
 
 
 
 
Megnyílt a Starbucks kávézó az Alba Plázában, az ország huszonhatodik üzleteként. Az ünnepélyes megnyitón dr. Cser-Palkovics András polgármester azt kívánta, legyen sok élmény és mosoly helye a népszerű kávézó, és új találkozási pontja a Belvárosnak.


Sokan nagyon várták már: ma délelőtt megnyílt a Starbucks kávézó az Alba Plázában. A város – valamint a megye és a Dunántúl – első ilyen üzletében jelenleg tizenöten dolgoznak, és várják a betérőket.

Lugosi Teodóra
üzletvezető örömmel jelentette be, hogy a fehérvári a huszonhatodik Starbucks, és munkatársai nevében is meginvitálta a városlakókat, legyenek vendégei az új helynek.

Dr. Cser-Palkovics András
polgármester üdvözölte az új csapatot, és elmondta: a város fiataljai már hónapokkal ezelőtt nagy várakozással figyelték, vajon mikor nyit a népszerű üzlet. Jókívánságai között sok élményt, mosolyt tolmácsolt, valamint azt fejezte ki, legyen ez a kávézó is igazi találkozási pont a Belvárosban – ami igazán szép ajándék a városnak karácsony előtt.

A Starbucks első kávézója 1971-ben nyitott meg Seattle-ben, Magyarországon 2010 óta vannak jelen, összesen most már 26 üzlettel, több száz dolgozóval. Az üzemeltető Amrest Holding SE a legnagyobb független étteremlánc-üzemeltető Közép- és Kelet-Európában, a Starbucksot pedig a világ 100 legértékesebb márkája között tartják számon.


A nyitórendezvényen készült fotók letölthetőek a Galériából!
                                                  

Szöveg: Fraller Ildikó
Fotó: Molnár Artúr
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.