Most újra lakástulajdonosok lehetnek az ügyfelek

2019.04.08. 16:06
KÖZLEMÉNY -  2019. április 8. (hétfő)
Minden érintett megkapta a NET Zrt. tájékoztató levelét
 
 
 
 
 
Minden érintettet kiértesített a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET Zrt.) 2019. március 31-ig arról az egyszeri lehetőségről, hogy rendkívül kedvezményes feltételekkel újra tulajdonosává válhatnak korábbi ingatlanuknak. Az ügyfeleknek a levél kézhezvételétől számítva 60 napjuk van, hogy reagáljanak a NET Zrt. megkeresésére, ellenkező esetben nem csak a kedvezményes visszavásárlásról maradnak le, de a jelenleg fennálló kedvezményes bérleti konstrukció lehetőségét is elveszítik. További információk Székesfehérváron a Várkörút 6. szám alatt működő ügyfélszolgálati irodában kérhetők!


A NET Zrt. 2019. március 31-ig 32500 ügyfelének postázta azt a tájékoztató levelet, amely a visszavásárlás rendkívül kedvezményes feltételeit, konkrét összegét tartalmazza. A bérlőknek a kézhezvételtől számított 60 napon belül kell nyilatkozniuk arról, hogy milyen konstrukcióban – egy összegben, vagy részletvétel útján – szeretnék visszavásárolni otthonukat, esetleg továbbra is bérlők kívánnak maradni. Felhívják a figyelmet, hogy a nyilatkozat elmulasztása jogvesztő. Aki tehát nem nyilatkozik, elveszíti annak lehetőségét, hogy kedvezményes feltételekkel visszavásárolja az ingatlant, továbbá eddigi kedvezményes bérleti díja is megemelkedik.

Fontos, hogy mindenki meggyőződjön arról, hogy a tértivevényes levelet kézhez kapta. Akik valamilyen oknál fogva eddig esetleg nem kaptak értesítést, mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A NET Zrt. a kiküldött levél mellett a kérdések megválaszolására megerősített telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, amely a 06-1-795-5100 számon hívható, valamint az info@netzrt.hu  e-mailcímen is elérhető.

A NET Zrt. márciustól minden megyeszékhelyen, így Székesfehérváron is ügyfélszolgálatot működtet, ahol a kiértesített ügyfeleknek tanácsadásban, a szükséges nyilatkozatok kitöltésében és leadásában segítséget nyújtanak. Az ügyfélszolgálat a Várkörút 6. szám alatt található, telefonon elérhető a +36 30 165 4991-es telefonszámon.
További részletek a NET Zrt. honlapján (www.netzrt.hu) olvashatók.

 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.