A megújult bölcsödét és legfőképpen a gyerekeket ünnepelték Tóvárosban

2019.05.31. 16:50
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2019. május 31. (péntek)
 
 
 
Rendőr- és tűzoltóautó, ugrálóvárak, szülők és testvérek várták a délutáni alvásból ébredő bölcsiseket pénteken délután a Tóvárosi 8. számú Bölcsődében. A hagyományos gyereknap kellékei ezek az intézményben, de idén a szokásosnál is nagyobb volt az ünnep, elkészültek az elmúlt évek fejlesztései, így ma már egy kívül-belül megújult bölcsőde fogadja a gyerekeket.
 
 
Kívül-belül megújult bölcsödében tarhatták idén a szokásos gyereknapot a Tóvárosi 8. számú Bölcsödében. A bölcsisek nevelőikkel, szüleikkel és testvéreikkel közösen töltötték a péntek délutánt. A közös uzsonna előtt az intézmény vezetője, Blaskovics Zsuzsanna köszöntötte a szülőket, aki köszönetét fejezte ki a fenntartónak az elmúlt évek fejlesztéseiért: "A magas szintű szakmai munka elengedhetetlen feltétele a biztonságos és esztétikus bölcsődei környezet, és ez itt most megvalósult."
 
2011-ben az épület esett át rekonstrukción, 2017-ben az udvar újult meg a KÉPES program keretében, legutóbb pedig önkormányzati és uniós forrásból a csoportszobák kaptak új bútorzatot - ismertette az elmúlt évek fejlesztéseit Mészáros Attila alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője.
 
Szerencsére ezúttal az időjárás is kedvezett a kinti programnak, így gyorsan megteltek az ugrálóvárak, készültek a lufifigurák, a gyerekek egymást váltották a tűzoltó- és rendőrautóban, többen pedig, akiknek a gyereknap egyben az utolsó bölcsis napjuk is volt, a nevelőik nyakába ugorva köszönték meg az egész éves munkát, odafigyelést.
 
 
A gyereknapon készített fotók letölthetők a Galériából.
 
 
 
 
Fotó: Molnár Artúr
Szöveg: Fejér Tamás
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
27
30
      
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.