Megérkeztek az első kempingezők

2019.07.24. 16:05
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2019. július 24. (szerda)
Megnyitotta kapuit a XXIII. FEZEN Fesztivál. Galéria
 
 
 
 
 
 
 
A legjobb sátorhelyek elfoglalásához a kempingezők előtt már reggel 10.00 órakor megnyitotta kapuit a XXIII. FEZEN. Az első nap fellépői listája garantálja a jó hangulatot: a Soulwave, a Cloud 9+, a Fish! mellett színpadra lép a Follow The Flow és a Hősök is.

Minden készen áll, és kora délután már teljes közönsége előtt megnyitja kapuit Székesfehérvár legnagyobb, több mint húsz éves múltra visszatekintő zenei fesztiválja, a FEZEN. Idén hat színpaddal, több mint 120 fellépővel várja négy napon át a látogatókat.

Reggel 10.00 órától még csak a kempingjeggyel rendelkezők vehették birtokba a számukra kijelölt sátorhelyeket a First Fielden, de a kora délutáni órákban már a bérletet és napijegyet váltott vendégeket is várják a szervezők. A színpadi programok délután 16.30 órától kezdődnek. Az első napon a fesztivál közönsége többek között a Soulwave, a Cloud 9+, a Fish!, a Follow The Flow és a Hősök koncertjét is láthatja. Színpadra lép Rudan Joe, a Burnout és a Don Gatto zenekar is.

A négynapos fesztiválon Székesfehérvárra érkezik a műfajteremtő, kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talking legnagyobb slágereivel, de itt lesz Fedde Le Grand, a világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár is. A magyar kedvencek közül csütörtökön láthatjuk Ákost és Majkát is, hosszú idő után újra közös koncertet ad szombaton Hobo és Bill, a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendája és itt lesz a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is.

A fesztiválra már elfogytak a kemping- és diákjegyek, illetve a bérletek, de a helyszínen napijegyek még korlátozott számban elérhetők.

Részletes program az alábbi linken: www.fezen.hu

A helyszínen készült fotók letölthetőek a Galériából.

fotó: Simon Erika

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
5
10
19
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.