Régi-új szponzorral erősödött a Fehérvár AV19

2019.07.26. 14:07
SAJTÓKÖZLEMÉNY  - 2019. július 26. (péntek)
A Hydro hároméves megállapodást kötött a klubbal. Galéria
 
 
 
 
 

Sajtótájékoztató keretében jelentette be új támogatói megállapodását az ezentúl Hydro Fehérvár AV19 néven szereplő jégkorongcsapat. A Hydro Extrusion Hungary Kft. három szezonra szerződött le névadó szponzorként. Nem újkeletű a két fél együttműködése, hiszen a vállalat jogelődje, a Sapa szintén részese volt névadóként egy hokis sikertörténetnek.


„Örömteli esemény a csapat szponzori hátterének erősödése. A Hydro nemcsak a fehérvári gazdasági élet, hanem a nemzetközi piac fontos szereplője is. Bízunk benne, hogy a korábbi sikeres együttműködés nosztalgiája mellett új sikereket eredményez az ismételt partnerség.” – mondta Gál Péter Pál klubelnök. Hozzátette, hatalmas segítséget jelent a Hydro szponzori részvétele a gazdálkodásban, mindemellett az eddigi támogatókra is éppúgy szüksége van az egyesületnek.

A Hydro Extrusion Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Frank Iepema kifejezte örömét az együttműködés kapcsán, és a felek közti hasonlóságokat emelte ki: a győzni akarást, a céltudatosságot, a kitartást, illetve azt, hogy a szakmai célok mellett a közösségi életben is szerepet kívánnak vállalni. „Hajrá, Hydro Fehérvár AV19!” - zárta gondolatait az ügyvezető igazgató.

A Fehérvár general managere, Szélig Viktor a felkészülésről, a következő hetekről beszélt. „Jöttek-mentek a játékosok, úgy gondolom, sikerült úgy erősíteni, hogy jó szezon várjon ránk. Elsejétől kezdődik a közös felkészülés, nyolc meccset fogunk játszani. Elsőként a cardiffi edzőtáborban mérkőzünk meg kétszer egy Bajnokok Ligája-résztvevő klubbal, majd Bledbe utazunk egy hatcsapatos tornára. Ezt követi a Ferencváros elleni Szuperkupa, amelyet nagyon szeretnénk megnyerni, végül pedig az Ifjabb Ocskay Gábor Emléktorna. A rendezvényen a Fehérvár mellett a cseh Vitkovice, a szlovák Nyitra és a lengyel Nowy Targ vesz részt.”

Ez utóbbi torna részét képezi egy, az „újkori” fehérvári hoki első bajnoki címének emléket állító Fehérvár – Dunaújváros gálamérkőzés, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés ingyenes lesz.

A sajtótájékoztatón készült fotók letölthetőek a Galériából.


                                                            
szöveg: Somos Zoltán
fotó: Lugosi Balázs
.

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
5
10
19
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.