Youtube-sztárokkal búcsúzott a nyártól Székesfehérvár

2019.08.31. 17:45
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2019. augusztus 31. (szombat)
 
 
 
A Bye Summer! zárásaként videós napot tartottak szombaton a Zichy-színpadon. A rajongók megszólíthatták és közös képet is készíthettek online kedvenceikkel, akik munkájuk bemutatása mellett videójátékban, élő labdapárbajokban és kvízekben is részt vettek Fehérváron.
 
 
 
Nem kellett noszogatni a fehérváriakat, hogy kiálljanak egy köténypárbajra Lippivel, és láthatóan nagy örömet okozott a közénségnek, hogy a népszerű freestyle focista trükkjeit az online videómegosztó után most végre élőben, néhány méterről láthatták. Közös képek is készültek, a Youtube-on félmillió követővel rendelkező Nessaj alig tudott visszamenni a színpadra, annyian állították meg egy fotóra. Ez is volt a lényege az első fehérvári videós napnak: élő találkozás az online kedvencekkel.
 
Az első órák a sportról szóltak, a foci mellett a kosárlabda volt a kiemelt téma. A színpadi beszélgetéseket élőben közvetített videójátékpárbajok és labdás ügyességi versenyek színesítették. A Bye Summer! videós napja egészen este hét óráig tart a Zichy ligeti színpadon. A sport után a technikáé lesz a főszerep, az eszközismertetések mellett a videózás sokszínűségéről is beszélnek a meghívott youtuberek, köztük Radics Peti, akinek szinkronparódia csatornáját közel hétszázezren követik rendszeresen.
 
 
Az eseményen készült fotók letölthetők a Galériából.
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.