Családi nap az Öreghegyen

2019.09.10. 12:15
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2019. szeptember 10. (kedd)
 
 
 
 
 
 
Családi napot és futballtornát szervez az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Túrózsáki utcai szabadidőparkban szeptember 22-én, vasárnap 10 órától a közösségfejlesztés jegyében. A programra várják a kicsiket és nagyokat. A rendezvény részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be Domokos Tamás, az alapítvány kuratóriumi tagja, valamint Östör Annamária, Deák Lajosné és Horváth Miklós Csaba önkormányzati képviselők a Családi nap helyszínén, a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétánynál.


Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért számára fontos a közösségfejlesztés, amelyet a családok megszólításával szeretne elérni Székesfehérváron. Igazi kikapcsolódást ígérnek a programok, amelyekről Domokos Tamás adott tájékoztatást. Mint mondta, ma már egyre gyakoribbak az "egyszemélyes közösségek", ezen szeretnének változtatni a sport és különösen a családi sportprogram által, ami ehhez nagyon jó eszközt jelent.

Deák Lajosné, Horváth Miklós Csaba és Östör Annamária önkormányzati képviselők a mai sajtótájékoztatón elmondták, hogy az Aszalvölgyben megvalósult nagyszabású fejlesztésnek köszönhetően nagyon sokan használják mindennap a Túrózsáki úti szabadidőparkot. A környéken élőket és minden sportolni vágyót arra bíztattak, vegyenek részt a jövő heti eseményen. A rendezvény ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
5
10
19
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.