Ez a nap Rólad szól! - tucatnyi helyen mozoghatunk ingyenesen a szombati Újévi Sportnapon

2020.01.02. 14:33
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2020. január 2. (csütörtök) 
A részvétel regisztrációhoz kötött.
 
 
 
 
 
Első ízben, a Prímafitt Sportegyesület szervezésében valósul meg az Újévi Sportnap január 4-én, szombaton Székesfehérváron. A mozogni vágyókat 12 sportlétesítményben várják, hogy a gazdag kínálatból mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő mozgásformát. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a jelentkezéseket folyamatosan fogadják a  http://ujevisportnap.booked4.us/ portálon.

Ez a nap Rólad szól! Kezdd mozgással az új évet! –
mottóval, a hagyományteremtés jegyében rendezik meg az Újévi Sportnapot január 4-én, szombaton Székesfehérváron. A kínálat rendkívül gazdag: többféle jóga, női tornák, funkcionális tréningek, vízitorna, köredzések, csoportos erőnléti edzések, tahiti tánc, spinning, spinracing, gerinctornák, trambulin órák, fit-boksz, kondicionáló tornák és sok egyéb mozgási lehetőség várja a lelkes jelentkezőket.

„Székesfehérvár nagyon sokat tesz azért, hogy valóban sportos, egészséges város legyen. A Nyitott Tornatermek program keretében hetente mintegy 4-5 ezren mozognak rendszeresen. A szombati alkalom különösen jó azoknak, akik az új évet egy fogadalommal vagy egy megerősítéssel, de mindenképpen egészségesen szeretnék elkezdeni.” –
fogalmazott a beharangozó sajtótájékoztatón Östör Annamária egészségügyi, sport és társadalmi fenntarthatóság tanácsnoka. Köszönetét fejezte ki a kapcsolódó sportszervezeteknek, hogy biztosítják a helyszínt és képzett oktatókat, ami komoly társadalmi felelősségvállalást is jelent. Arra biztatta a fehérváriakat, hogy használják ki a sportnap nyújtotta lehetőségeket.

A program ötlete Szabó-Bodó Adrienn főszervezőtől, a Prímafitt Sportegyesület elnökétől származik, ő volt az, aki megkereste a sportszervezeteket, egyesületeket. Elmondta: „Nagyon szépen köszönjük a város támogatását! Az Újévi Sportnap egy visszatérő, hagyományos rendezvény lehet a jövőben. Az előzetes jelentkezés alapján igen nagy az érdeklődés. Vannak olyan termek, ahol az összes férőhely betelt, így új időpontokat kellett nyitni, de még bőven vannak szabad helyek. Van olyan jelentkező, aki három helyre is regisztrált, így több helyen is kipróbálja a sportolási lehetőségeket. Éppen arról szól ez a nap, hogy az újévi fogadalmak tükrében mindenki megtalálja azt a helyet, ahol ott is marad majd!"
Az 1994 óta működő Prímafitt Tornastúdió a Csitáry G. Emil Uszodában található termében csoportos női kondicionáló tornával várja a fiatal, középkorú és idősebb hölgyeket egyaránt.

Az ingyenes Újévi Sportnap egyes helyszínei már reggel 8 órától nyitva tartanak, de lesznek késő délelőtti és délutáni edzések is. Regisztrálni http://ujevisportnap.booked4.us/ lehet, ahol a választott teremre kattintva a felugró órarendben láthatják a különböző óratípusokat az érdeklődők.

 
A sajtótájékoztatón készült fotók letölthetőek a Galériából.


–     Vége

Szöveg: Havasi Tímea

Fotó: Simon Erika
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Augusztus
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.