Köszönet a támogatásért – partnertalálkozót tartott a fehérvári hokiklub

2020.07.17. 18:58
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2020. július 17. (péntek)
 
 
 
„Maradj mellettünk!” mottóval tartott támogatói számára partnertalálkozót a Hydro Fehérvár AV19 menedzsmentje. A fehérvári hokiklubnak hagyományosan erős a szponzori bázisa, a vezetők ezúttal is szerették volna megköszönni a kitartást, és arra kérni a csapat mögött állókat, hogy a nehezebb gazdasági helyzetben is segítsék a jégkorongot.Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok C-pályáján már napok óta téli hidegben, jégen készülhetnek a Hydro Fehérvár AV19 hokisai, akik között ott vannak az új igazolások, Bartalis István és Hári János is. A két válogatott klasszis szerződtetése is mutatja, bíznak a jövőben és hosszabb távra terveznek a vezetők, akik erős együttest raknának össze az ICE-liga (ez az EBEL új neve) rajtjára. Mivel közben a Fehérvári Titánok magyar bajnokságban szereplő, és az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia korosztályos csapatai is a fehérvári hokibázishoz tartoznak, a működés elképzelhetetlen a támogatói háttér nélkül. Székesfehérvár városa továbbra is fontosnak tartja a csapat támogatását, erről dr. Cser-Palkovics András polgármester biztosította a pénteki partnertalálkozó résztvevőit.

„Ez a csapat az előző évtizedekben rengeteg örömet okozott már nekünk, és elnézve a legújabb igazolásokat, biztosak lehetünk benne, hogy a következő idényben is erre törekszik. A város a jövőben sem engedi el az egyesület kezét, ami pedig a többi támogatót illeti, szerencsére nagyon hosszú hagyománya van annak, hogy a jégkorongozók stabil és hűséges szponzori bázist tudhatnak maguk mögött. Persze a jelenlegi helyzetben senkinek sem könnyű, de én is arra kérem azokat, akik eddig tették és akik tehetik, hogy maradjanak a csapat mögött. A kormányzat egy egyszeri, ötvenmillió forintos támogatással segít a Volánnak, ehhez a város is hozzáteszi a magáét, és bízom benne, sokan lesznek, akik amennyit tudnak, segítenek. Köszönöm azoknak, akik itt vannak, hogy ismét bizonyítják elkötelezettségüket, remélem, együtt fogunk szép győzelmeknek örülni a következő idényben is!” – mondta köszöntőjében a polgármester.

A Hydro Fehérvár SC elnöke, Gál Péter Pál emlékeztetett rá, hogy mindig idény végén hagyomány volt megköszönni a partnerek segítségét, egy-egy összejövetelt szervezve. Erre most a járványhelyzet miatt nem volt lehetőség, most azonban össze lehetett hívni az anyagi és egyéb segítséget nyújtókat egy jó hangulatú beszélgetésre. „A felnőtt csapat, a Titánok és az akadémia növendékei nevében is köszönöm a támogatást! Együtt lehetünk sikeresek, szükségünk van mindenkire, aki szeretne és tud hozzájárulni terveink megvalósításához. Ez nemcsak a fehérvári, hanem az egész magyar hoki érdeke is” – jelentette ki Gál Péter Pál.

Az eseményen jelen volt Frank Iepema, a névadó szponzor Hydro Extrusion Hungary Kft. ügyvezetője is, aki rövid magyar nyelvű beszéddel köszöntötte a résztvevőket. „Jó látni, hogy itt vagytok, és kiálltok a csapat mellett. Sok sikert kívánok, remélem, szeptembertől együtt szurkolunk a meccseken. Hajrá, Fehérvár!” – buzdított az ügyvezető.

A jégpályán a szponzorok, családtagok korcsolyát húzhattak. A klubot Szélig Viktor general manager és Palkovics Krisztián, a vezetőség tagja is képviselte a jó hangulatú délutánon.


Az eseményen készült fotók letölthetőek a Galériából.Szöveg: Somos Zoltán
Fotó: Simon Erika

 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.