Tovább erősíti regionális szerepét a piacvezető villamossági cég

2024.04.24. 16:46
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2024. április 24. (szerda)
 
 
 
 
 


Második telephelyét nyitotta meg Székesfehérváron a több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Daniella Villamosság. A piacvezető, debreceni székhelyű családi vállalkozás új egységében az ipari partnerek körében felmerülő villamossági igények teljeskörű kiszolgálására törekszik. A közel 500 főt foglalkoztató, immár 39 telephellyel és webáruházzal is rendelkező vállalat a jövőben még markánsabb szerepet kíván betölteni a régió vállalkozásainak életében.

 

Ünnepélyes keretek között – stílusosan egy magasfeszültség feliratú szalag átvágásával – adták át és nyitotta meg második telephelyét a Daniella Villamosság szerdán. A Daniella Kft. hazánk piacvezető villamossági kereskedő cége. A családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek. A cég mottója és küldetése, ami köré termék- és szolgáltatásportfolióját kialakította: „az elektromos világ szolgálatában”.  Az országos lefedettségű vállalat sikeres működésének fontos összetevője a tudásbázis megőrzése, a vevők legjobb kiszolgálása, a stabilitás, illetve a munkahelyek megtartása a családias értékrend megőrzése mellett. A második székesfehérvári telephely megnyitása további 5 munkahelyet teremt, ezzel már 8 főre növelve a közvetlenül kiszolgáló egységekben dolgozók számát.

Köszöntőjében Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András örömmel üdvözölte, hogy a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cég második kereskedelmi egységét nyitotta meg Székesfehérváron. Számunkra nagyon fontos, hogy mind a vállalkozások, mind a szolgáltatások folyamatosan fejlődni tudjanak, hiszen ez a gazdaság és az itt élők szempontjából egyaránt kedvező. A cég első fehérvári telephelyét éppen tíz évvel ezelőtt nyitotta meg, ami akkor megelőlegezett bizalmat jelentett felénk, ez a mostani nyitás pedig annak bizonyítéka, hogy a város jól teljesít. Egy új telephely létrejötte mindig nagy jelentőségű mind a beruházó, mind pedig a befogadó város életében. „Együttműködésünk példaértékű, ami – reméljük – további cégek számára is vonzóvá teszi városunkat.” – tette hozzá a polgármester.

A szerdán átadott új üzlet más vevőszegmenst szólít meg, mint a nyüzsgő belvároshoz közeli B2C kereskedés. A mindössze négy hónap alatt kialakított új egység – a célcsoport összetett igényeire figyelemmel – az általános villanyszerelési termékek kereskedelme mellett tanácsadói, mérnöki, tervezési és automatizálási feladatokra is felkészült. A cég a régióban megerősített személyes jelenlétével, rendkívül széles kapcsolati tőkével kívánja hangsúlyozni a vármegye gazdasági fejlődése iránti elköteleződését.

A vállalat országos lefedettséget megcélzó hosszútávú stratégiai elképzelése ma egy következő szintre lépett – kezdte megnyitó beszédét Hadnagy Ernő. „A nagy múltú családi vállalkozás és az ipari szereplők vállalatirányítási rendszereinek összekapcsolása lehetővé teszi a logisztikai, a beszerzési, az anyaggazdálkodási folyamatok összefűzését. Ezáltal szorosabb technológiai és stratégiai összefonódások jönnek létre az üzleti partnerek között.” – hangsúlyozta a Daniella Villamosság ügyvezető igazgatója.

Magyarország első számú villamossági kis- és nagykereskedése, a magyar és nemzetközi viszonylatban is jelentős eredményeket felmutató cég új telephelyének 50 millió forintos árukészlete, neves stratégiai beszállítók, úgy, mint a Schneider, a Siemens, a WAGO, a Phoenix Contact, a Weidemüller, az ELKO EP támogatásával áll az ipari partnerek rendelkezésére. Az innovatív vállalatcsoport magas minőségű kiszolgálással fokozza az ügyfélélményt. A közel 500 m2 alapterületű, 3000-3500 db, az ipari vállalkozások igényeire specializálódott, azonnal elérhető termékkel rendelkező telephely a Videoton Ipari Parkhoz közel található. A hazai villamossági piac legmodernebb robotizált nagytarcsai központi raktárában pedig további 250 000 db tétel áll az ügyfelek rendelkezésre, melyet akár másnapi kiszállítással biztosítanak a Fejér vármegyei üzletben vásárlók számára is.

Az átadáson készült fotók letölthetőek a Galériából. 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2024 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.