Ingyenes Excel-tanfolyamokat tart a Kyndryl a Szent György Kórházban

2024.06.06. 11:00
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2024. június 6. (csütörtök) 
 
 
 
 
 
A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai. Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntes munkában Excel-képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozóknak.
 
 
A kezdeményezést a kórház többi osztályára is szeretnék kiterjeszteni. A képzés jelentős segítséget nyújt a kórházi dolgozóknak a mindennapi feladataik hatékonyabb elvégzésében.
 
Presszer Péter, a Kyndryl Hungary Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Kyndryl jelentős szereplőként kíván részt venni minden olyan közösségben, ahol jelen van – így Székesfehérváron is. Ehhez szorosan kapcsolódik az önkéntesség, melynek során a tudásalapú szakismeretek átadásával kapcsolatos programok kiemelt szerepet kapnak.
 
A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal több területen is kapcsolatban állnak, így adódott a lehetőség, hogy a kórházi dolgozók napi munkájához nyújtsanak segítséget a számítógépes ismereteik növelésével.
 
Nyakas Eszter, a Kórház ápolási igazgatója hangsúlyozta: szerencsésnek mondhatják magukat, mert vannak, akik kézzel fogható adományokkal, eszközökkel segítik a beteggyógyítást, mások pedig – mint most például a Kyndryl Hungary Kft. – oktatással járulnak hozzá működésükhöz. „Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink folyamatos képzésére, a meglévő tudásanyag frissítésére, ezért is nagy öröm számunkra ez a felajánlás, hiszen ez is segít bennünket a hatékony feladatellátásban.”
 
A héten két csoportban induló képzésen a HR és a gazdasági területeken dolgozók élhetnek a lehetőséggel, hogy Excel-tudásukat fejlesszék a Kyndryl szakembereinek segítségével.
 
Az eseményen készült fotók letölthetőek a Galériából.
 
 
  
 
Szöveg és fotó: Bácskai Gergely
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2024 Június
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.