A Twister volt a hétfő sztárja

2017.07.17. 12:01
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2017. július 17. (hétfő)
Elkezdődött a Napraforgó tábor harmadik turnusa. Galéria
 
 
Az Új Nemzedék Közösségi Tér nyitotta a harmadik turnust a Napraforgó Városi Napközis Táborban. A Bregyó Sportcentrumban társasjátékokkal, csapatépítő játékokkal, pályaorientációval várták a közel 400 gyerekeket.
 
 
Kiköltözött az Új Nemzedék Közösségi Tér a bregyó-közi Napközis táborba. A hétfőn induló harmadik tábori turnus első napján a gyerekek életkorához igazított játékokkal, csapatépítéssel, pályaorientációs foglalkozással érkeztek a táborlakókhoz. A Közösségi Térben is megtalálható játékok közül a Twister volt a legnépszerűbb a Bregyóban, de a klasszikus Ország-város sem maradhatott ki a délelőttből.
 
Idén is hat héten át fogadja a Napraforgó Városi Napközis Tábor a gyerekeket. Hétfőn közel 400-an voltak a harmadik turnus első napján a Bregyóban, ahova továbbra is folyamatosan zajlik a jelentkezés, regisztrálni legkésőbb a kezdés előtt három nappal szükséges a tabor@varosgondnoksag.hu címen.
 
 
A táborban készült fotók letölthetőek a Galériából.
 
 
 
Szöveg: Fejér Tamás
Fotó: Bácskai Gergely
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.