Nemzetközi női tenisztorna Székesfehérváron

2017.09.06. 15:51
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2017. szeptember 6. (szerda)
15.000 dollár összdíjazású verseny a Kiskút Tenisz Klubban. Galéria
 
 
A selejtezőkkel már a héten elindul az ITF női tenisztorna Székesfehérváron. A 15.000 dolláros versenyről a helyszínt adó Kiskút Tenisz Klubban adott tájékoztatást Marosi Katalin versenyigazgató, Mészáros Attila alpolgármester és Viszló Csaba, a klub tulajdonosa.
 
 
 
15.000 dolláros összdíjazású ITF tenisztornának ad otthon a székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub. A vasárnap selejtezőkkel induló verseny egyik nagy esélyese a klub saját versenyzője, Udvardy Panna - emelte ki Marosi Katalin versenyigazgató. Hozzátette az eddigi nevezések alapján vélhetően több mint 10 magyar induló lesz a főtáblán. A nemzetkőzi tornára számos országból, köztük Oroszországból, Romániából, Svájcból, Dániából és Kanadából is érkeznek versenyzők.
 
A selejtezők után keddtől főtáblás meccseken szurkolhatunk. Mint Mészáros Attila alpolgármester elmondta: „a helyi utánpótlásnak biztosan nagy élményt és megerősítést jelent, hogy itt Székesfehérváron, egy rangos versenyen láthatják a hazai és nemzetközi kiválóságokat."
 
„Magyarország, de talán egész Európa egyik legdinamikusabb klubja a miénk." - mondta Viszló Csaba, a Kiskút Tenisz Klub tulajdonosa. A fehérvári teniszközpontba hetente 1300 gyerek jár teniszezni, 270 igazolt versenyzőjük és most már szuperliga győztes női csapatuk is van. A jövő heti ITF tenisztorna után pedig, a szövetség döntése alapján, a hónap végén az Országos Bajnokságnak is a Kiskút Tenisz Klub ad otthont.
 
Az eseményen készült fotók letölthetők a Galériából.
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.