A Városházán járt Fehérvár Szépe és az udvarhölgyek

2017.09.07. 12:50
SAJTÓKÖZLEMÉNY - 2017. szeptember 7. (csütörtök)
 
 
 
 
 
A Városházán köszöntötte a 2017-es Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét, udvarhölgyeit és a tavalyi verseny győztesét dr. Cser-Palkovics András polgármester. A lányok számára a verseny ugyan véget ért, de háziasszonyként több rendezvényen részt fognak venni, és nagykövetei lesznek a következő versenynek.


A Vörösmarty Színházban augusztus 26-án választották meg a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét. Reichert Karolinát, a verseny győztesét köszöntötte a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A találkozón részt vettek az udvarhölgyek, Bozsoki Bianka Bernadett és Mészáros Réka, valamint a tavalyi verseny győztese, Dudás Patrícia is. A polgármester gratulált a helyezésekhez, és jókívánságait fejezte ki, hogy teljen a lányok előtt álló esztendő mosolygósan – ahogy az eredményhirdetés közben is –, és hogy meghatározó élmény maradjon az egész versenyfolyamat még nagyon sokáig.

Elbeszéléseik alapján a lányok jó élményeket szereztek egy jó közösségben, bensőséges, családias légkör alakult ki a versenyzők között. Mind a jelentkezést, mind az eredményeket illetően biztatás kíséri őket a kezdetektől a mai napig. A beszélgetésben elhangzott, hogy különböző rendezvényeken fogják majd képviselni a várost – ahogy ez két éve elkezdődött, a mindennapokban is folytatódnak, kamatoznak az elért sikerek, így a versennyel nem ér véget a szereplés. A szépségkirálynő végzős a Hunyadi János Szakgimnáziumban, Bozsoki Bianka Bernadett az ELTÉ-n tanul tanító szakon, Mészáros Réka pedig a dunaújvárosi középiskolát elvégezve a turizmus területén szeretne továbbtanulni. A találkozón szó esett többek között a jövőre rendezendő verseny propagálásáról, a nagyköveti szerepekről, valamint a protokollmegjelenések mellett a közösségért végzett munkáról.

A találkozón jelen voltak Juhász László és Molnár Tamás önkormányzati képviselők, akik a verseny folyamatában is részt vettek, valamint Nagy Zoltán Péter, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese.


A találkozón készült fotók letölthetőek a Galériából!Szöveg: Fraller Ildikó
Fotó: Molnár Artúr
 
 
 
 
 
 


 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.