Folytatódik az interaktív kutyás tréning az Öreghegyen

2017.05.29. 11:50
KÖZLEMÉNY - 2017. május 30. (kedd) 
Nyakas Gábor kedden 18.00 órára várja az érdeklődőket.     Galéria  
 
 
 
 
 
 
Folytatódik a „Békés egymás mellett élés!” című, kutyásoknak és nem kutyásoknak egyaránt szóló tréningsorozat az Öreghegyi Közösségi Házban. Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő megtanítja, miből tudjuk biztosan, hogy egy kutya nem jelent veszélyt senkire.

Április közepén indították útjára a „Békés egymás mellett élés!” című interaktív tréningsorozatot az Öreghegyen. A cél, hogy a sűrűn lakott, családi házas övezetben orvosolják a kutyások és nem kutyások között felmerülő nézeteltéréseket, és megértéssel forduljanak a kutyáktól félők, az őket nem szeretők irányába is.  A sorozatot Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő, tréner vezeti.

A következő program május 30-án, kedden 18.00 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban. Ezen az előadáson a kutyások megtudhatják, miként lesz mindenki számára jól látható, hogy egy kutya nem jelent veszélyt senkire.

A szervezők kérik, hogy a tulajdonosok kutyák nélkül érkezzenek a programokra. A részvétel ingyenes.

A kapcsolódó plakát letölthető a Galériából.

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2017 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.