Vállalkozz Magyarország!

2017.08.16. 13:53
MEGHÍVÓ - 2017. augusztus 16. (szerda) 
Képzési és üzleti lehetőség 18-30 év közötti fiataloknak.       
 
 
 
 
 
Vállalkozz Magyarország! mottóval indítanak képzési programot pályakezdő, vagy álláskereső fiatalok számára a Közép-dunántúli régióban. A képzést sikeresen teljesítők akár 3 millió forint támogatást is kaphatnak saját vállalkozásuk elindításához. A jelentkezéseket folyamatosan fogadják a program hivatalos weboldalán.

A „Vállalkozz Magyarország! – Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-dunántúli Régióban” elnevezésű projektet a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. és az Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület konzorciuma valósítja meg.

A program a régióban élő, 18-30 év közötti, legalább egy hónapja regisztrált álláskereső fiatalok számára kínál lehetőséget saját vállalkozásuk elindításához és üzleti tervük kialakításához. 220 személy számára biztosítanak képzést, és 130 új vállalkozás létrehozását támogatják. A képzést eredményesen teljesítők, akik jóváhagyott üzleti tervvel rendelkeznek és kellően motiváltak, minimum 2, maximum 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak, hogy fedezni tudják a vállalkozásindítás költségeit.

A jelentkezéseket folyamatosan fogadják a program hivatalos weboldalán, a http://vallalkozzmagyarorszag.hu/kozepdunantul/ portálon. A regisztrációt követően a mentorok felveszik a kapcsolatot a jelentkezőkkel a megadott elérhetőségen.


A programról bővebben a Galériából letölthető leírásban, illetve az alábbi oldalakon olvashatnak:

Weboldal:
http://vallalkozzmagyarorszag.hu/kozepdunantul/
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/vallalkozzmagyarorszagkd/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzjAtCxqT18RVQYNvQm9vBQ

 

 


 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2018 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
 
  • Nincs esemény!

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.