Valentin-napi üzenetküldés a Plazánál

2018.02.12. 16:10
KÖZLEMÉNY - 2018. február 12. (hétfő)
A fehérvári fiatalok zenés megmozdulással ünnepelnek. Galéria 
 
 
 
 
Valentin-napi üzenetküldős programra invitál mindenkit a Székesfehérvári Diáktanács. Az Alba Plaza előtt jó zenével, a Táska Rádió kitelepült stúdiójából szólalnak majd meg a kedves gondolatok, jókívánságok szerdán délután, és az alkalomhoz készített képkeretben lehet majd emlékezetes fotókat készíteni.  


Valentin-napi üzenetküldésre invitál a Székesfehérvári Diáktanács mindenkit, aki szerelmének szeretne tolmácsolni egy kedves gondolatot. A fiatalos közösségi program február 14-én, szerdán 16 órakor kezdődik az Alba Plaza előtt – rossz idő esetén a Plazában lesz a megmozdulás.

Az üzenetek, jókívánságok a Táska Rádió kitelepült stúdiójából, élő adásban hangzanak majd el a jó zenék mellett. A diákok az iskoláikban február 13-án és 14-én délelőtt a diáktanácstagokon keresztül is eljuttattathatják az üzeneteiket, akik továbbítják a rádió szerkesztőinek, műsorvezetőinek.

A hangulatos délutánból nem hiányozhatnak a közös fotók sem: az alkalomra készült fotófalnál és kerettel is készíthetnek fényképeket  a párok 18 óráig. A fotók a Székesfehérvári Diáktanács Facebook-oldalára kerülnek fel, ahol szavazni lehet majd rájuk: a legtöbb lájkot gyűjtő pár ajándékcsomagot kap.

Nagy Boglárka, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke videós felhívással fordul a diákokhoz:
https://www.facebook.com/fehervar/videos/1733415100058189/


 

Az esemény plakátja letölthető a Galériából!
                                          

Szöveg: Fraller Ildikó 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.