Kerüld el az influenzát!

2018.02.13. 10:58
KÖZLEMÉNY  2018. február 13. (kedd)
Interaktív előadás lesz vasárnap a Patikamúzeumban.
 
 
 
 
Kerüld el az influenzát! – Lencsés Rita gyógynövényszakértő várja az érdeklődőket interaktív előadásra a Fekete Sas Patikamúzeumban vasárnap délután. Praktikák és bemutató lesz mind a megelőzéssel, mind a természetes kúrálással kapcsolatban.


Kerüld el az influenzát!
címmel Lencsés Rita gyógynövényszakértő interaktív előadást tart a Fekete Sas Patikamúzeumban február 18-án, vasárnap 15 órakor.

A Herbarius programok népszerű sorozata most is aktuális témát boncolgat: ki lehet-e kerülni az influenzát és a fertőző betegségeket? Hogyan készüljünk a szezonra, és ha már összeszedtünk valamit, milyen természetes gyógymódokkal érdemes próbálkozni? A jól bevált praktikák ismertetését gyakorlati bemutatóval is megerősíti a program.

A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot az alábbi felületeken jelezzék az érdeklődők: https://www.facebook.com/herbarius.programok?fref=ts, https://www.facebook.com/FeketeSasPatikam.Szöveg: Fraller Ildikó
 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.