Hívogatja leendő elsőseit a Bory Jenő és a Táncsics Mihály Iskola

2018.02.13. 14:57
KÖZLEMÉNY - 2018. február 13. (kedd) 
Farsangi foglalkozás, illetve Manómozgató lesz az intézményekben csütörtökön délután.  Galéria
 
 
 
 
 
Folytatódnak az iskolába hívogató programok a leendő első osztályosok számára február 15-én, csütörtökön két intézményben is. A Bory Jenő Általános Iskola farsangi délutánra, míg a Táncsics Mihály Általános Iskola a Manótanoda következő foglalkozására várja a gyerekeket és szüleiket.

Játékos farsangi délutánt szervez a Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskola tantestülete a nagycsoportos óvodások és szüleik számára. A február 15-én, csütörtökön 15.15 órakor kezdődő eseményen a gyerekek megismerkedhetnek a leendő iskolájukkal és a tanító nénikkel.

Szintén csütörtökön 17.00 órakor folytatódik a Székesfehérvári Táncsics Mihály Általános Iskola Manótanoda programsorozata. A Manómozgató című rendezvényen játékos foglalkozások lesznek, és ezúttal bemutatkoznak a leendő elsős tanító nénik.


A kapcsolódó plakátok letölthetőek a Galériából.
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.