Jótékonysági lovas nap lesz szombaton

2018.04.13. 11:55
KÖZLEMÉNY - 2018. április 13. (péntek)
Hátrányos helyzetű gyerekeket segít a Royal Rose Lovarda és Alapítvány.  
 
 
 
 
Szombaton lovas napot tart a Royal Rose Lovarda és Alapítvány a Lövölde úti Mc Donald’s parkolójában. A jótékonysági programra – amellyel népszerűsíteni szeretnék a lovas sportot, az életérzést – rászoruló családokat hívtak meg a szervezők, hogy a gyerekeknek a lovaglással egy felejthetetlen napot szerezzenek.


Lovas napot rendez a Royal Rose Lovarda és Alapítvány a Lövölde úti Mc Donald’s parkolójában április 14-én, szombaton 10 órától. A rendezvénnyel népszerűsíteni szeretnék a lovas sportot, az életérzést, és erősíteni az állatokkal való kapcsolatot – elcsábítva a városi gyerekeket egy kis időre az internetes játékoktól, a számítógéptől.

A résztvevők lovagolhatnak, lesz lufifújó és patkódobáló verseny, arcfestés, ezenkívül a kilátogatók találkozhatnak Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok öttusázóval, Fekete László erőemelő világbajnokkal, valamint ott lesz Soós Attila, a Volán lovasszakág vezetője és a Magyar Lovas Sport Military szakág szövetségi kapitánya.

A jótékonysági rendezvényre a szervezők húsz rászoruló családot is meghívtak, hogy a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.  A lovas nap programjaira mindenkit szeretettel várnak!
Szöveg: Fraller Ildikó
 

 

 

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
27
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.