Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát

2018.04.16. 15:53
KÖZLEMÉNY - 2018. április 16. (hétfő)
A buszjáratok és a gépjárművek a Homoksoron közlekedhetnek. Térkép
 
 
Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó útfejlesztési munkálatok miatt. A helyi járatú autóbuszok és a gépjárművek terelőútvonala a Homoksor lesz. Mindenki türelmét kérik!
 
 
2018. április 19-én, csütörtökön reggel 8 órától lezárják a Csíkvári út Hosszúsétatér és Homoksor csomópont közötti szakaszát, a Sóstó rehabilitációs program részeként ott kezdődő útfejlesztési munkálatok miatt. A kivitelezés előreláthatólag másfél-két hónapon át tart majd.
 
A gépjárművek, valamint a „11”, „11A”, „11G”, „40” és „41”-es helyi járatú autóbuszok terelőútvonala csütörtökön üzemkezdettől a Homoksor lesz. A terelés miatt a Stadion megállópár kimarad, a Segesvári úti megállópár templom előtti megállóhelyét pedig a Segesvári út csatlakozásához közelebbre helyezik át.
 
Az átmenő forgalom csökkentése és a gyorsabb közlekedés érdekében azt kérik, hogy aki teheti, az válassza a város körüli gyűrűt, és onnan a legrövidebb úton közelítse meg célját. Azt javasolják a gépjárművezetőknek, hogy a Balatoni és a Sárkeresztúri út helyett a Seregélyesi úton, vagy a Nyugati elkerülőt használva a Palotai, Móri, Mészáros Lázár úton, vagy Kiskút útján keresztül tervezzék úti céljuk elérését.
 
A szakemberek a Waze alkalmazás használatát is tanácsolják a közlekedőknek, ami idő-alapon adja meg a legrövidebb útvonalat, és csütörtöktől számolni fog a Szárcsa és Csíkvári út zárásával, ezen felül a többi felhasználó (reggeli csúcsban átlagosan 400) által küldött sebességadatokkal.
 
A forgalomkorlátozással érintett területeken a lakók és az autósok megértését, türelmét kérik!
 
Információs térkép letölthető a Galériából.
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
27
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.