Ünnepel a 25 éves „Kézenfogva” onkológiai klub

2018.04.17. 08:44
KÖZLEMÉNY - 2018. április 17. (kedd) 
Ünnepi beszédek, köszönetnyilvánítás és kulturális műsor szerepel a programban.     Galéria
 
 
 
 
 
Negyedszázados fennállását ünnepli szombaton a „Kézenfogva” onkológiai klub. Az esemény 11 órakor kezdődik A Szabadművelődés Házában, ahol a köszöntőket követően kulturális műsorral várják a résztvevőket.

A „Kézenfogva” onkológiai klub úttörő szerepet tölt be a daganatos betegségben szenvedők rehabilitációjában, testi-lelki gondozásában, egészségük megőrzésében, a tanácsadásban és szakmai programok szervezésében. A klub tagjainak száma több mint 50 főre nőtt a megalakulás óta. Fontos és gyógyító hatású, ha a sorstársak megoszthatják egymással a gondjaikat, élményeiket, és közösen találnak új célokat, szórakoztató, kreatív és hasznos elfoglaltságokat.

A klub április 21-én, szombaton 11 órától tartja a 25 éves fennállása alkalmából rendezett ünnepséget. Köszöntőt mond Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok, Dr. Cseh József PhD onkológus főorvos, a Rák Ellen Fejér Megyében és Térségében Alapítvány kuratóriumának elnöke, a klub alapítója, valamint Dr. Szabó János, a Rákbetegek Országos Szervezetének elnöke.

A programon köszönetet mondanak mindazoknak, akik az elmúlt években támogatták a klubot, majd kulturális műsor következik, melyben közreműködik Tolcsvay Béla énekmondó, a Kid Rock an Roll SE, Elis Bliss hegedűművész, a Felicita táncegyesület, illetve lesz divatbemutató is. Az ünnepség vendégfogadással zárul.

Az esemény plakátja letölthető a Galériából.

 

 


Szöveg:
Havasi Tímea

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
27
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.