Mézes-méhes programok Mohán

2018.05.16. 13:02
KÖZLEMÉNY - 2018. május 16. (szerda)
Nyílt nap lesz az Apiterápiás Házban.  
 
 
 
 
Szombaton nyílt nap lesz a mohai az Apiterápiás Házban: Antal István méhészmester várja azokat, akik szívesen kipróbálnák a kaptárlevegő gyógyító hatását. A méhészeti bemutatók mellett sok finomságot és még több új ismeretet kínál a hétvégi program.  


Nyílt napot tartanak május 19-én, szombaton 10 órától a mohai az Apiterápiás Házban: a természetes gyógymódok iránt érdeklődők Antal István méhészmester vezetésével próbálhatják ki a kaptárlevegő gyógyító hatását.

A délutánig tartó programok között lesz házszentelés, méhészeti bemutatók mézlovagokkal, nem maradhat el a mézkóstolás, és biztonságos körülmények között biztosítanak lehetőséget a méhek megismerése.
A házigazdák vajas mézes kenyérrel, házi szörppel és bográcsban készült finomságokkal vendégelik meg a résztvevőket.

Az Apiterápiás Ház Mohán az I. Béla utcában található, a székesfehérvári Kertész Csárdától alig 2 km-re. További információ kérhető Antal István méhészmestertől a 30/621-0825-ös telefonszámon.                            

Szöveg: Fraller Ildikó
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
27
   
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.