Nyári felfedezőtábor a Múzeumban

2018.06.12. 09:35
KÖZLEMÉNY - 2018. június 12. (kedd)
Jövő héten indul az első turnus.  
 
 
 
Hamarosan indul a Múzeumtábor: idén nyáron két turnusban vehetnek részt izgalmas felfedezőkalandokban a kisiskolások. Interaktív foglalkozásokkal és sok játékkal várják a gyerekeket az Országzászló téri épületben, jelentkezni Paréj Gabriella múzeumpedagógusnál lehet.


Jövő héten kezdődik a Múzeumtábor: a 6-11 éves jelentkezőket két turnusban is várják izgalmas felfedező utakra. „Furcsa tárgyak, rejtélyes történetek, titkos helyek a város zeg-zugos utcáin és a múzeumban” – a kreatív ismeretterjesztő foglalkozások sok kalandot ígérnek, a megoldandó rejtélyekkel és a sok játékkal. 

A Szent István király Múzeum nyári napközis táborait június 18-22. és július 23-27. között szervezik. A turnusok napi háromszori étkezéssel 22 ezer, testvérkedvezménnyel 18 ezer forintba kerülnek. A táborba mindennap 8 óráig kell megérkezni az Országzászló téri bázishelyre.

Jelentkezni Paréj Gabriella múzeumpedagógusnál lehet a 70/338-6169-as telefonszámon vagy a parej.gabriella@szikm.hu e-mail címen.

További részletek a https://www.facebook.com/SzentIstvanKiralyMuzeum/ oldalon olvashatók.

                                   

Szöveg: Fraller Ildikó 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Május
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.