Ingyenes a Musica Sacra – legyen részese Ön is a komolyzenei koncertnek!

2018.08.10. 13:12
KÖZLEMÉNY - 2018. augusztus 10. (péntek)
A korábban vásárolt jegyek árát visszatérítik.
 
 
 
Augusztus 12-én, vasárnap 21 órától ingyen láthatják a Musica Sacra hangversenyét a komolyzene kedvelők a Nemzeti Emlékhelyen. A belépők az arso.jegy.hu oldalon keresztül foglalhatóak le, vagy személyesen az egész hétvégén is nyitva tartó Jegyirodában, a színházban vehetők át – érkezési sorrendben. Az előadásra korábban megváltott jegyek árát mindenkinek visszatérítik. 


A Musica Sacra komolyzenei koncertjén ebben az esztendőben Rossini Petite messe solennelle (Kis ünnepi mise) című remeke csendül fel olasz vendégszólisták és az egyesített kórus előadásában, Ács János vezényletével. Ennek a koncertnek lehetnek részesei a hallgatók – a szervezők döntése értelmében ingyenesen.

Az ingyenesség természetesen azokat a nézőket is megilleti, aki korábban már megváltották jegyüket az augusztus 12-i előadásra. Tőlük a szervezők azt kérik, hogy tartsák meg belépőjüket, amelyet három héten át, 2018. augusztus 13-tól augusztus 31-ig válthatnak vissza készpénzre. Erre az Alba Regia Szimfonikus Zenekar jegypénztárában, a Vörösmarty Színházban biztosítanak lehetőséget hétfőtől-péntekig 10.00-18.00 óra között.

Jöjjenek el vasárnap este a Nemzeti Emlékhelyre, legyünk részesei közösen a Musica Sacra hangversenyének, a Székesfehérvári Királyi Napok programsorozatának!

Az ingyenességre vonatkozó döntés a Koronázási Szertartásjátékot nem érinti. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy elővételben a jegyek nagy része elkelt, így aki szeretne részese lenni az augusztus 18-i vagy 19-i előadásnak a Nemzeti Emlékhelyen, az váltsa meg belépőjét mielőbb!
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
30
31
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.