Toborzót szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya

2018.09.05. 11:55
KÖZLEMÉNY - 2018. szeptember 5. (szerda) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szombaton délelőtt 9.30 órakor toborzóval egybekötött kosaras délelőttöt szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya. A torzóra elsősorban a 2007 és 2010 között született fiúkat várják az Alba Regia Sportcsarnokba.

Toborzóval egybekötött kosaras délelőtt szervez, szeptember 8-án, szombaton délelőtt az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya. Az Alba Regia Sportcsarnokban 9.30 órakor kezdődő programon a szakvezetés mellett az Alba Fehérvár felnőtt csapatának játékosai várják a leendő kosaras palántákat, hogy együtt pattogtassanak és meséljenek nekik a sportágról.
 
Az eseményt az Alba Fehérvár utánpótlás-vezetője, Farkas Sándor szervezi, amelyre elsősorban azokat a Székesfehérvárról és a környékéről érkező, 2007 és 2010 között született fiúkat és szüleiket várják, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban a kosárlabdázáshoz.
 
A klub felhívásával ugyan elsősorban a fent említett korosztályt célozta meg, de természetesen nyitva áll az ajtó és adott a lehetőség a fiatalabbak, valamint esetleg az idősebbek számára is, hogy megmutassák, mit tudnak és csatlakozzanak a szakosztályhoz. A Gáz utcában szombat délelőtt tehát egyetlen kitétel van: a szerelését mindenki hozza magával!
 
 
 
Szöveg: Torma Kinga Regina
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Április
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
30
     
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.