II. Fehérvár AV19 All Star Nap a jégcsarnokban

2018.11.08. 13:34
KÖZLEMÉNY - 2018. november 8. (csütörtök) 
 
 
 
 
 
 
Immár második alkalommal várja utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star gálamérkőzéssel is készülnek a résztvevőknek. A színes családi napra november 11-én, vasárnap 9 órától kerül sor.
 
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia másodjára rendezi meg a Fehérvár AV19 All Star Napot, ahova akadémiája szupermini, mini, előkészítő és kölyök korosztályú játékosait és családjukat várják. A kellemes kikapcsolódást és izgalmas megmérettetéseket kínáló programok november 11-én, pénteken reggel 9 órakor kezdődnek, a játékos jégen és jégen kívül megvalósítandó csapatversenyekkel, melyek nyertesei értékes díjazásban részesülnek.

A csapatok a nap során három előadáson vehetnek részt: az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia és a Fehérvár AV19 gazdasági vezetője, Debreceni Gábor, a sokakat foglalkoztató társadalmi adókedvezmény (TAO) témaköre mellett az Akadémia gazdasági-finanszírozási hátterével ismerteti meg a részvevőket, 9.00 és 11.10 óra között az 5-ös öltözőben. A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete első ízben tart előadást az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, ahol a szakemberek Deák Nikolett vezetésével az egészséges táplálkozásról beszélgetnek a csapatok 9 óra 40 perctől. Dr. Fischer Miklós, az akadémia pszichológusa a 4-es öltözőben a gyerek-szülő-edző hármas kérdéskör bonyodalmairól tart előadást, először 11.10 órai kezdettel. Mivel a szemináriumok kezdési időpontjai átfedésben vannak egymással, így valamennyi kérdéskörben három időpont áll az érdeklődők rendelkezésére az előadások meghallgatására.

A nap során lesz öltözőlátogatás, a nap végén pedig ALL STAR gálamérkőzés, ahol a Fehérvár AV19 játékosai a családi napra benevezett utánpótlásnövendékekkel csapnak össze. 

Az akadémia a családi nappal egy jó ügyet is szolgál: felszerelésgyűjtést szervez a Csíkszentimrei Sasok számára, akiknek a felajánlott adományokat decemberben az U12-es csapat adja majd át.

Az egész napos színes programra az akadémia az alábbi linken várja a csapatok előzetes jelentkezését.
 
 
A családi napra a szervezők minden kedves érdeklődőt várnak!
 
 
 
 
Szöveg: Torma Kinga Regina
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Március
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
    
       
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.