Karácsonyi kézműves délutánt szerveznek pénteken a nagycsaládosok

2018.12.05. 15:48
KÖZLEMÉNY - 2018. december 5. (szerda) 
Levendulás illatzsákot és különleges karácsonyfadíszt készítenek a résztvevők.  
 
 
 
 
 
 
Folytatja karácsonyi kézműves sorozatát a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Székesfehérvári Csoportja. December 7-én, pénteken 17 órától a Fehérvári Civil Központba várják az érdeklődőket az ügyfélszolgálattal egybekötött programra.

A résztvevők ezúttal levendulás illatzsákot és dekupázstechnikával karácsonyfadíszeket készítenek. A foglalkozás a NOE tagcsaládoknak ingyenes, a többieknek 200 forintba kerül a részvétel. A szervezők kérik, hogy a dekupázsoláshoz mindenki hozzon magával otthoni, régi gömb karácsonyfadíszt, a többi nyersanyagot az egyesület biztosítja. 

 


Szöveg: Havasi Tímea
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Május
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.