Békés iskolák osztályfoglalkozásra várják a pedagógusokat az István Király iskolában

2018.12.06. 15:41
KÖZLEMÉNY - 2018. december 6. (csütörtök) 
December 10-ig lehet regisztrálni a szerdai programra.  
 
 
 
 
 
 
Békés iskolák címmel tartanak nyilvános osztályfoglalkozás bemutatót az ötödikesek körében december 12-én a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. A programra várják az érdeklődő pedagógusokat és a szülőket egyaránt. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni december 10-ig lehet.

Az osztályfoglalkozást a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat által szervezett „Szakmai innováció és fejlesztés a különleges bánásmódot igénylő gyermekekért” című pályázat keretében, a „Békés Iskolák program az agresszió kezelésére Fejér megyében” alprojektben valósítják meg.  A Székesfehérvári István Király Általános Iskola harmadik éve alkalmazza a módszert, melyet december 12-én, szerdán 13.00 órától tekinthetnek meg az érdeklődő pedagógusok és szülők az ötödikesek körében. A bemutatót műhelymunka követi, amelyen a résztvevők a foglalkozást vezető iskolapszichológus segítségével feldolgozzák a látottakat.

A programon csak korlátozott számban tudják fogadni az érdeklődőket, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni ITT lehet december 10-ig.

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Május
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.