Már csak néhány napig lehet belépőjegyeket váltani a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre

2019.01.08. 12:01
KÖZLEMÉNY - 2019. január 8. (kedd) 
Miklósa Erika, Szarka Tamás és a Cserta Banda lép fel.
 
 
 
 
 
Már csak néhány nap van hátra a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyig, melyet január 12-én, szombaton rendeznek meg új helyszínen, a MOL Aréna Sóstón. A város első, egyben egyik legjelentősebb karitatív eseményére még lehet belépőjegyeket vásárolni a Tourinform Irodában.

A Székesfehérvári Jótékonysági Estély résztvevői ezzel a különleges eseménnyel kívánhatnak boldog új évet a város egész közösségének, ösztönözve a polgárokat az adományozásra ebben az esztendőben is. Az esemény a kezdetek óta Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes nevéhez fűződik, aki mellett ezúttal Szarka Tamás, szintén Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és a Cserta banda működik közre, az ünnepi műsor konferálója ismét Lengyel Zsófia paratriatlonista lesz.

A jótékonysági estély hagyományosan borárveréssel egészül ki, amely ezúttal egészen különleges lesz. A résztvevők licitálhatnak egy csaknem százéves tokaji aszúra, melyet 2018-ban komoly összegért Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója vásárolt meg, és Miklósa Erikának ajándékozott. A művésznő szándékai szerint a páratlan nedű lesz ezentúl az estélyek vándorbora, melyre minden alkalommal,  jelentős felajánlással lehet licitálni.

Az eseményre még lehet belépőjegyeket vásárolni az Oskola utca 2-4. szám alatti Tourinform Irodában. A jótékonysági estély és a 2018. december 2-án megrendezett Adventi Jótékonysági Futás összbevételéből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják.


 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.