Civil szervezeteket várnak a Díszterembe

2019.02.08. 12:43
KÖZLEMÉNY - 2019. február 8. (péntek)
Tájékoztató program a terület előtt álló kihívásokról, lehetőségekről
 
 
A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében, jövő kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a pályázati lehetőségekről. A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők.
 
 
 
 
„A civil szervezetek jelene, jövője" címmel szerveznek tájékoztató eseményt február 12-én, kedden reggel kilenc órától a Városháza Dísztermében. A rendezvényen Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára tart előadást a civil területet érintő célokról, kihívásokról, valamint a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályának több kollégája is előadást tart. A témák között szerepelnek a jogszabályi változások, a statisztikai kérdések valamint Nemzeti Együttműködési Alap összevont és egyszerűsített pályázatai, amelyekről gyakorlati bemutatóval egybekötött ismertetőt hallhatnak a résztvevők.
 
Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum által szervezett eseményre a civil szervezetek képviselőit várják, akik előzetesen a cic@echomail.hu e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat. A február 12-i programon dr. Cser-Palkovics András polgármester köszönti a résztvevőket.
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.