Sportos program és farsangi délután szerdán a leendő elsősöknek

2019.02.11. 09:25
KÖZLEMÉNY - 2019. február 11. (hétfő) 
A Bory Jenő és az István Király iskolába várják a gyerekeket.
 
 
 
 
 
Két helyszínen is tartanak foglalkozást a leendő első osztályosoknak február 13-án, szerdán délután. Ezúttal a Bory Jenő, majd az István Király Általános Iskolába várják a gyerekeket és szüleiket.

A Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskolában február 13-án, szerdán 15.15 órakor kezdődik a Téged is vár a Bory-vár! című program. A játékos farsangi délután keretében a nagycsoportos óvodások és szüleik megismerkednek az intézménnyel és a tanító nénikkel.

A Székesfehérvári István Király Általános Iskola sportos délutánja szerdán 16.30 órától indul Izgő-mozgó – mocorgó címmel. Fontos, hogy a gyerekek hozzanak magukkal kényelmes ruházatot és tornacipőt. A szervezők kérik továbbá, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében a szülők az elsosleszek@istvaniskola.hu elérhetőségen jelezzék a részvételi szándékot.

 

 


Szöveg:
Havasi Tímea

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.