Katonai konvoj lassíthatja a közlekedést a jövő héten

2019.04.10. 15:56
KÖZLEMÉNY - 2019. április 10. (szerda) 
Székesfehérvár és Szomód között számíthatunk torlódásra 
 
 
 
 
 
Komplett harcászati gyakorlatot tart az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15. és 17. között a szomódi lőtéren. A Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem harcászati gyakorlat résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt a Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon esetleges torlódásra lehet számítani.
 
Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15 – 17. között hajtja végre a „Stabil Vezetés 2019” elnevezésű komplex harcászati gyakorlatát a szomódi lőtéren. A gyakorlatban résztvevő Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt esetleges torlódások alakulhatnak ki Székesfehérvár - Szomódi lőtér között a katonai konvoj közúti közlekedése miatt.
 
Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon 2019. április 15-én (hétfőn) 09:00-11.00 óra között gép- és harcjárművekből álló zárt honvédségi menetoszlop lassíthatja a közlekedést. A 40 km/h sebességgel közlekedő konvoj április 17-én, szerdán a délutáni órákban indul vissza Szomódról Székesfehérvár irányába. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a feltorlódó járművek haladását katonai rendész biztosítja 3 pihenőhely közbeiktatásával.
 
A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja a közlekedést.
 
 
Kérjük az érintett szakaszon közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.