Meghirdette nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona

2019.04.11. 08:07
KÖZLEMÉNY - 2019. augusztus 11. (csütörtök) 
A júliusi és augusztusi turnusokra várják a jelentkezőket.
 
 
 
 
 
Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A júliusi és augusztusi ötnapos táborban a résztvevők megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulnak az állat- és természetvédelemről is. Jelentkezni lehet e-mailben, személyesen és postai úton.

A Fehérvári Állatotthon munkatársai mindig nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre, az állatvédelmi nevelésre, a szemléletformálásra azért, hogy egyre több követőjük legyen a felnövekvő generációkban. Ennek jegyében szervezik meg a nyári napközis tábort 1995 óta az általános iskolás gyerekek számára.

Idén nyáron is lesz tábor, melynek július 8-12. és augusztus 12-16. közötti turnusaira várják a jelentkezőket. Az állatvédelem alapjaitól kezdve nagyon sok témát érintenek a résztvevők, játékos formában tanulnak, közben bepillantást nyernek az állatotthon életébe, megismerik az ott élő állatok sorsát és részt vesznek a gondozásukban is.

Jelentkezni lehet e-mailben a fejer.megye@herosz.hu címen, személyesen az állatotthonban, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 5. címen. Egy turnusban maximum 15 fő tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják.


További részleteket ITT olvashatnak.
 

–    Vége



Szöveg:
Havasi Tímea
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Július
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
22
23
24
29
30
    
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.