Népmesés szakmai workshop óvónőknek a Gárdonyiban

2019.04.18. 08:46
KÖZLEMÉNY - 2019. április 18. (csütörtök) 
A május 8-án egész délelőtt zajló, ingyenes programra május 3-ig várják a jelentkezéseket.    
 
 
 
 
 
Sokszínű népmesei feldolgozás címmel szakmai workshopot szerveznek óvónőknek, pedagógusoknak a Gárdonyi Géza Művelődési Házban működő Székesfehérvári NépmesePonton. A május 8-i rendezvényre május 3-ig várják a jelentkezéseket.

A workshop résztvevői megismerik a Székesfehérvári NépmesePont működését, majd népi játékokat, játékfűzést tanulnak. Ezután Kassai Anita interaktív papírszínházas előadása következik az Így tedd rá! programmal, a Maroshegyi Óvoda közreműködésével, majd kerekasztal-beszélgetés kezdődik a papírszínház megvalósításának lehetőségeiről, és összekapcsolásáról az Így tedd rá! programmal.

A szakmai program 2019. május 8-án, szerdán 8.00 és 12.00 óra között zajlik. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, mivel összesen 35 főt tudnak fogadni. Jelentkezni lehet május 3-ig a 22/202-025-ös telefonszámon vagy a nepmesepont@ggmuvhaz.hu email címen.

A résztvevők számára ásványvizet, kávét, pogácsát és gyümölcsöt biztosít az intézmény. Az esemény megtalálható a NépmesePont - Székesfehérvár Facebook oldalán is. 

 A kapcsolódó plakát letölthető a Galériából.


 


Szöveg: Havasi Tímea

 

 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
25
27
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.