Útlezárás a Várkörúton

2019.05.13. 13:40
KÖZLEMÉNY - 2019. május 13. (hétfő)
 
 
 
 
 
Építkezésen végzett daruzás miatt teljes útzárra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám előtt, a menetirány szerinti oldalon. A lezárás idején az érintett területen a gyalogosforgalom sem lesz engedélyezett, illetve a helyijáratos autóbuszok terelőútvonalon közlekednek majd.
 
 
Forgalomkorlátozásra és útlezárásra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám előtt, a menetirány szerinti oldalon. A daruzás miatt végzett munka idejére teljes út zár lesz a gyalogosok számára is a Várkörút Watthay Ferenc utca és a Kígyó utca- Országzászló tér közötti szakaszán, számukra az utca másik oldalán biztosított a közlekedés.
 
 
A forgalomkorlátozás érinti a helyijáratos buszok közlekedését is, amely a 19 és 22 óra között az alábbiak szerint alakul:
 
 
A Csapó utca irányába közlekedő 17-es, valamint a Fecskepart irányába közlekedő 33-as a jelzésű autóbuszjáratok a Széna tér – Szekfű Gy. u. között járnak módosított útvonalon.
 
 
Kimaradó megállóhelyek:
 
- Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg)
- Áron Nagy Lajos tér
- Országzászló tér
 
A 34-es jelzésű autóbuszjáratok a Várkörút – Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. irányába közlekednek, majd az eredeti útvonal szerint folytatják.
 
 
Kimaradó megállóhely:
 
- Országzászló tér
 
 
A forgalomkorlátozás a távolsági és a regionális autóbuszjáratokat nem érinti. A terelések miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.
 
 
 
A daruzás idejére a lakók türelmét és megértését kérik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Augusztus
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
   
25
28
30
31
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.