Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban

2019.06.07. 13:16
KÖZLEMÉNY - 2019. június 7. (péntek)
Június 17-ig lehet jelentkezni. Galéria
 
 
 
 
 
A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 17-ig. Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.


A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni, ami kiváló tapasztalatszerzési és kereseti lehetőség a középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak.  Hivatalsegéd –közreműködés iratok rendezésében, szállításában – vagy segédmunkás – bútorok, irodaszerek, kellékanyagok mozgatása – munkakörökre lehet jelentkezni, a fizetés bruttó 111.750 forint.

Azok a 16-25 éves székesfehérvári diákok jelentkezhetnek a programra június 17-e 16 óráig, akik nappali tagozaton tanulnak. A foglalkoztatás a július 1-31-ig vagy az augusztus 1-31-ig tartó turnusban, napi 6 óra munkaidővel, munkaszerződéssel történik. A turnusoktól eltérő időtartamra nem lehet jelentkezni.

A diákmunkára e-mailben lehet pályázni: a szemelyugy@pmhiv.szekesfehervar.hu  címre hiánytalanul kitöltött és elküldött jelentkezési lappal és valamennyi melléklet csatolásával, tárgyként a „DIÁKMUNKA” szót kell beírni. Regisztrációval a Székesfehérvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Piac tér 10. I. emelet információs pult) is jelentkezhetnek a diákok. Jelentkezési lapot lehet kérni a Városháza portáján (Városház tér 1.) vagy le lehet tölteni a www.szekesfehervar.hu  oldalról. Csak a határidőben beérkezett, hiánytalan pályázatokat veszik figyelembe.

A jelentkezési felhívás teljes szövege letölthető a Galériából!

 

 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
27
30
      
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.