Lakossági fórum lesz június 17-én, hétfőn a Vízivárosban

2019.06.11. 18:12
KÖZLEMÉNY - 2019. június 11. (kedd) 
A helyi általános iskolába, 18.00 órára várják a lakókat, a közös képviselőket.  
 
 
 
 
 
Lakossági fórumra várja a vízivárosi polgárokat, vállalkozókat és a közös képviselőket dr. Horváth Miklósné önkormányzati képviselő. Az esemény június 17-én, hétfőn 18.00 órakor kezdődik a Vízivárosi Általános Iskola aulájában.

A fórumon a képviselő beszámolót tart a 2014 és 2019 között megvalósult vízivárosi fejlesztésekről és a jövőbeni tervekről is, majd hozzászólások, javaslatok hangzanak el.

A fórumon jelen lesz dr. Cser-Palkovics András polgármester, Kovács Zsolt r. ezredes, városi rendőrkapitány, Bozai István városgondnok, Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója, Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Pintér László, a Városi Polgárőrség elnöke, valamint a Polgármesteri Hivatalból Kálmán Lilla, a Környezetvédelmi Iroda vezetője, Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője és Nagypál Róbert, a Közterület-felügyelet irodavezetője.

A jövő hétfői fórumra tisztelettel invitálnak minden érintettet!
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2019 Szeptember
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
30
      
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.