Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj lesz kedden

2019.07.05. 11:42
KÖZLEMÉNY - 2019. július 5. (péntek)
Forgalomkorlátozások a versenyhez kapcsolódóan 
 
 
 

Július 9-én, kedden újra Székesfehérvár ad otthont a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjnak. Az egész napos Bregyó-közi programokhoz kapcsolódóan a környéken forgalomkorlátozásokra is kell számítani.
 
Jövő kedden ismét Fehérváron állnak rajthoz a világ legjobb atlétái, a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon. A verseny programjai már 12.00 órakor kezdődnek és egészen 22.00 óráig tartanak.
 
A Közútkezelő tájékoztatása szerint a verseny napján, reggel 8 órától a Bregyó közben, a Fürdősor és a Ligetsor között mindkét forgalmi irányban ideiglenes megállási tilalmat vezetnek be, míg a Fürdősor Bregyó köz és Aranysas utca közötti szakasza ideiglenesen kétirányú forgalmirendű lesz. A területre pedig csak a lakók hajthatnak be.
 
Lezárják a Bregyó közben az Il Sempre Étterem és az Aranysas utca közötti szakaszt, és a KNYKK Zrt. menetrendszerinti autóbuszjáratainak átengedése mellett, a Ligetsoron a buszfordulót is.
 
A szervezők a közlekedők és az ott lakók megértését kérik, egyúttal mindenkit szeretettel hívnak a Gyulai Memorial programjaira!
 
Részletek az alábbi linken olvashatóak: https://www.gyulaimemorial.hu/hu/a_verseny/idorend.html
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
25
27
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.