Múzeumi Mesetábor

2019.07.08. 09:31
KÖZLEMÉNY - 2019. július 8. (hétfő)
Még lehet jelentkezni a július 15-19-i hétre
 
 
 
 
 
Idén nyáron is színes programokkal várja a Szent István Király Múzeum a gyerekeket. A Múzeumi Mesetáborban érdekes, művészeti foglalkozásokkal tarkított programok alkalmával a kicsik testközelből ismerhetik meg a múzeum kiállításait. Még lehetőség van csatlakozni a július 15-én, hétfőn induló csoporthoz.
 
A Szent István Király Múzeum ebben az évben is várja nyári napközis táborral a kicsiket, akiknek napi három étkezést és számos érdekes tematikus foglalkozást biztosítanak a jövő hétfőn, július 15-én induló mesetábor idejére. A gyerekek a táborvezetővel együtt meséket szőve, zenével, versekkel, játékkal, mozgással, alkotással fedezhetik fel a múzeum kiállításainak érdekes és varázslatos világát. Minden napra jut legalább egy mese, de inkább számtalan.
 
A foglalkozás szakmai vezetője Kamarás Emese és Paréj Gabriella muzeológus, múzeumpedagógus. Az ötnapos múzeumi tábor díja: 24.000 Ft/fő, testvérkedvezménnyel: 20.000 Ft/fő.
 
 
Érdeklődni és jelentkezni Paréj Gabriellánál, a parej.gabriella@szikm.hu e-mail címen vagy a +36 70 338 61 69 telefonszámon lehet.
 
 
 
A tabor plakátja letölthető a Galériából.
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.