Jótékonysági akció a gondtalan iskolakezdésért a Next Stopban

2019.08.08. 15:14
KÖZLEMÉNY - 2019. augusztus 8. (csütörtök) 
Mától hétfőig várják az tanszereket, iskolai eszközöket.  
 
 
 
 
 
Gondtalan sulikezdés mottóval harmadik alkalommal szervez jótékonysági tanszergyűjtő akciót a Next Stop Fehérvár üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. Mától hétfőig bárki adományozhat tanszereket, iskolai eszközöket a szerény anyagi körülmények között élő gyerekek és családjaik javára.

Az akció keretében többek között ceruzákat, tollakat, füzeteket, vízfestéket, tolltartót és egyéb iskolai eszközöket gyűjtenek a Holland fasoron található Next Stopban. A megvásárolt tanszereket az üzletközpontban található gyűjtőponton adhatjuk le mától augusztus 12-ig, hétfőig naponta 10 és 18 óra között. Az adományokat egy nyilvános eseményen adják át a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ számára.

A tavalyi akció sikeres volt, az összegyűlt támogatásokat az üzletlánc 100.000 forint értékű, táskákból és egyéb tanszerekből álló csomaggal egészítette ki, így mintegy 40 család és kisiskolás tanévkezdését tudták könnyebbé tenni.

 

–   Vége


Szöveg: Havasi Tímea 
 

Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Január
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
  
5
10
19
  
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.