Őszeleji Szedreskerti mulatság

2019.09.05. 14:17
KÖZLEMÉNY - 2019. szeptember 5. (csütörtök)
Slágerkoktél, operettparádé és táncdalok várják a közönséget. 
 
 
 
Szombaton a Szedreskerti mulatság kínál szórakozást a városrész lakóinak. A Palotai úti parkolóban a találkozón fellép többek között Karda Bea, Bokányi Zsolt és Grasics Anita, Váradi Eszter Sára és Keller János, a napot Bakacsi Béla táncestje zárja. A Szedreskerti mulatság idei programjaira szeptember 7-én, szombaton 15 órától várják a lakókat a Palotai úti parkolóban (a Palotai út 77-79. előtt).

A rendezvény műsorszámai között slágerkoktélt hallhatunk 17 órától Bokányi Zsolttal és Grasics Anitával, majd Váradi Eszter Sára és Keller János pedig operettparádéval szórakoztatja a közönséget. A délután folyamán fellép Karda Bea, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter, de táncból sem lesz hiány: a Felicita KTSE bemutatója mellett Bakacsi Béla estjén a közönség is táncra perdülhet 19 órától.  

A mulatság résztvevőit Kovács Béla Sándor és Szigli István önkormányzati képviselők köszöntik.

 

                                  

Szöveg: Fraller Ildikó
 

 
 
 
Oldal nyomtatása

Eseménynaptár

«
2020 Február
»
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
     
 
  • Nincs esemény!
Írja be
a kódot:

Boross Mihály (1815 - 1899) A sajtóterem névadója

Boross Mihály (1815-1899)
Boross Mihály a forradalom és szabadságharc időszakának jelentős megyei politikusa volt. 1815. január 9-én született Ószőnyben. Nagyszülei felvidékiek voltak. Pozsony megyéből származtak a Komárom megyei Ószőnybe, s itt változtatták meg vezetéknevüket, Borostyánról Borossra. A gimnázium elvégzését követően Cegléden, Nagykőrösön, Pápán tanult, majd több éven keresztül joggyakornokként dolgozott. 1842-ben tette le az ügyvédi vizsgát. Ezt követően rövidebb ideig Tatán gyakorolta az ügyvédi praxist.